Over ons

Wie zijn wij

Ontdek ons

Ontstaan

Ralph’s Taverne is uit spontaniteit ontstaan en geopend begin (8) januari 2020. Dit sfeervolle en traditioneel oud bruin café gelegen in het centrum van Eygelshoven trok me aan en ik wist precies wat ik ermee wilde gaan doen. Mensen bij elkaar brengen, ze kleine eetgerechten aanbieden en een gemoedelijke en huiselijke sfeer creëren. Dit doe ik samen met een heel leuk team, jong en oud, die zich ook ten volle inzetten in de Taverne op de hoek.

Helaas is 2020 ook het beruchte Corona jaar maar ook daar staan wij als team boven en zullen dit weten te meesteren. Vele activiteiten vinden hier door het jaar plaats, helaas heeft niet alles plaats kunnen vinden wat gepland was. Kijk gerust eens bij onze activiteiten misschien is er wel wat bij dat je aanspreekt.

Interesse om gewoon eens met ons kennis te maken, kom gerust naar binnen het is zeer laagdrempelig, je voelt je heel snel thuis en hebt meteen aanspraak met de mensen die er op dat moment zijn.

Openingstijden

Bel Voor Reserveringen

Maandag

Gesloten

Dinsdag t/m Vrijdag

11:00 - 20:00

Zaterdag

09.00 - 20:00

Zondag

Gesloten

Reserveren

Via onderstaand formulier kunt u een tafel reserveren bij ons. U kunt ook telefonisch een tafel reserveren via 045 888 0492